VASCOBELO V-BAR NACHTEGAALSTRAAT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 18 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vascobelo V-bar Nachtegaalstraat. Meer weten? Ontdek meer

20 jan 2023 om 14:22 Tosti was vreselijk
1 jan 2023 om 16:41 Delivery was great, the food & drink was disappointing. Ordered a Croque Monsieur, it was cold, ordered a Belgian hot choc, didn’t expect a large but got a small which was fine, until I took off the lid and saw half the cup! Awful value for money!
17 mei 2022 om 16:08 Good, fresh and large bread with great variety of topping. Coffee also warm and good.
24 okt 2021 om 14:26 Het eten was lekker, maar echt veel te weinig en zeker voor dat geld.
15 okt 2021 om 17:48 Ik had de vascobelo burger besteld en kreeg er zelfs per ongeluk 2. Alleen de burgers waren erg roze van binnen en proefde een beetje rauw nog helaas.
14 okt 2021 om 16:08 Super! Het is een feestje om alles open te maken, leuk kaartje erbij en supergoed verpakt allemaal. Ook lekker warm. Het enige waarvan ik hoop dat Vascobello het oppakt zijn de prijzen…. 7,25€ voor een croissantje ham/kaas is wel erg prijzig…
24 sep 2021 om 14:16 Dit was onze tweede bestelling en erg tevreden!
8 mei 2021 om 20:04 Eindelijk een tent waar je koffie kunt bestellen ! Super lekker ook:) het was wel wat aan de prijs maar je hebt er wel wat voor je zonder dat het gelekt heeft maar het zag er keurig uit en was heerlijk